18 Mart Çanakkale

Refik Anadol ile Sanat Üzerine

Refik Anadol ile Sanat Üzerine
/

Medya sanatçısı, yönetmen ve tasarımcı Refik Anadol ile sanat üzerine yapılan söyleşi

Kahvaltıda Caz: İskender Atakan

Kahvaltıda Caz: İskender Atakan

Kahvaltıda Caz – Reşit Soley

Kahvaltıda Caz - Reşit Soley
/

TED İzmir Radyo olarak Joy Fm ve Joy Jazz işbirliği ile hazırlanan her Pazar sabahı saat 10:00-11:00 arası kahvaltılarınıza konuk olan Ahmet Görsev ve Atilla Ayginin ile LaflıJazz programının bu haftaki konuğu Reşit Soley. En beğenilen Jazz şarkılarının eşlik ettiği bu sohbeti kaçırmayın!

Kahvaltıda Caz – Zuhal Focan

Kahvaltıda Caz - Zuhal Focan
/

TED İzmir Radyo olarak Joy Fm ve Joy Jazz işbirliği ile hazırlanan her Pazar sabahı saat 10:00-11:00 arası kahvaltılarınıza konuk olan Ahmet Görsev ve Atilla Ayginin ile LaflıJazz programının bu haftaki konuğu Zuhal Focan. En beğenilen Jazz şarkılarının eşlik ettiği bu sohbeti kaçırmayın!

Filozof Olacak Çocuk Bölüm 2: Özgürlük

Filozof Olacak Çocuk Bölüm 2: Özgürlük
/

Filozof Olacak Çocuk programımızın bu haftaki konuğu Nergis Seli. Çocuk kitabı yazarı, aynı zamanda Çocuklar İçin Felsefe Derneği’nin kurucularından olan Nergis Seli, üçüncü sınıf öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Teması “Özgürlük” olan programımız, sınıf öğretmenlerimizden Gülser Keser’in sunumuyla sizlerle.

Kahvaltıda Jazz

Kahvaltıda Jazz
/

TED İzmir Radyo olarak Joy Fm ve Joy Jazz işbirliği ile hazırlanan her Pazar sabahı saat 10:00-11:00 arası kahvaltılarınıza konuk olan Ahmet Görsev ve Atilla Ayginin ile LaflıJazz programının bu haftaki konuğu İç Mimar ve Endüstriyel tasarımcı Atilla Kuzu. En beğenilen Jazz şarkılarının eşlik ettiği bu sohbeti kaçırmayın!

Filozof Olacak Çocuk: Bölüm 1

Filozof Olacak Çocuk: Bölüm 1
/

Büyük sanatçı Barış Manço’nun 7’den 77’ye herkese hitap eden vizyonuyla, bir döneme damgasını vuran “Adam Olacak Çocuk” programını hatırlayanlar vardır. TED İzmir Radyo olarak, bu noktadan yola çıkarak okulumuzda uygulanan P4C ( Çocuklar için Felsefe ) programı ile Adam Olacak Çocuk programını harmanlayıp sizler için Filozof Olacak Çocuk programını hazırladık. Anaokulu öğretmenimiz Sanem Yalçın Kösele’nin…

Günlerden Elves Presley

Günlerden Elves Presley
/

Elvis Presley’in doğum gününe özel hazırlanan program, öğrencilerimizden Demir Bora Eryiğit’in sunumuyla sizlerle.